Η Εταιρεια μασ
Παραδοση – Επιστημονικη Ερευνα – Καινοτομια
Η ποτοποιία – αποσταγματοποιία “ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ” είναι μία από τις πιο γνωστές και παραδοσιακές ελληνικές εταιρείες, με έντονη παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση της οποίας οι ρίζες ξεκινούν το 19ο αιώνα στη «μυροβόλο» Χίο. Η επιχείρηση μεταφέρθηκε στους πρόποδες του κάστρου της Πάτρας το 1939, ενώ από το 1993 η παραγωγή λειτουργεί σε σύγχρονη μονάδα στην περιοχή Ρωμανός που φημίζεται για την άριστη ποιότητα του νερού και που διαθέτει τις κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες για τη σωστή ωρίμανση και αποθήκευση των εκχυλισμάτων και αποσταγμάτων σε δρύινα βαρέλια.
Η εταιρεία μας συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των αλκοολούχων ποτών (εκχύλιση – απόσταξη) με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τυποποίησή τους, τηρώντας πάντα τις μυστικές συνταγές της οικογένειας. Η χρήση 100% φυσικών εκχυλισμάτων δίνει άριστη ποιότητα και ιδιαιτερότητα στα αποστάγματα και λικέρ που παράγουμε. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με διαλεγμένα συστατικά της καλύτερης ποιότητας, με έμφαση στους «θησαυρούς» της ελληνικής γης.
Επιπλέον, συνεργαζόμαστε διαρκώς με ελληνικά Πανεπιστήμια ώστε να τελειοποιούμε και να διατηρούμε την ποιότητα των προϊόντων μας μέσω της επιστημονικής έρευνας, αλλά και για τη δημιουργία νέων, καινοτόμων αλκοολούχων ποτών. Science and Spirits!